Thursday, July 7, 2011

Essence- Ballerina Backstage

Danes zjutraj sem prišla v Muller z optimizmom, da bodo končno imeli to kolekcijo, ki sem jo že nestrpno pričakovala. Seveda kolekcije ni bilo na stojalu in sem se podala na pregled trgovine, če so jo kje skrili. In kot že velikokrat se mi je nasmehnila sreča saj sem ob pregledu naletela na prodajalko, ki je nesla polno kolekcijo na stojalo. Kolekcija me je zelo razočarala. Ko sem prvič videla promo material sem hotela imeti vse, vendar je ob pogledu na stojalu zanimanje zbledelo. Kaj sem kupila lahko vidite na spodnjih slikah...


V kolekciji je na voljo 5 različnih odtenkov lakov po 10mL. Zelo so mi všeč stekleničke, natančneje čipke na pokrovčku. Od lakov me je pritegnil le Dance The Swan Lake, ker ima zelo zanimiv lesk. Nekako sem ga poskušala fotografirati :)




V kolekciji se nahajajo tudi trije odtenki senčil za oči natančneje "eye souffle". Občutek senčke je tak puhasto moker, meni zelo všečna tekstura. Izdelek je pakiran v stekleni posodici s plastičnim pokrovčkom, količina izdelka tehta le 2.8g. Izbrala sem odtenek Dance The Swan Lake, ker mi ostala dva nista bila všeč, ta se mi zdi pa super za kakšen bolj naravni make-up.


Naslednji izdelek, ki sem ga kupila je blush souffle, ki pa je na voljo le v eni barvi in sicer Prima Ballerina. Pakiran je prav tako kot eye souffle vendar je posodica večja in vsebuje 6,1g izdelka. Rdečilo je slabo pigmentirano vendar je meni to všeč, saj se z blushi šele spoznavam in ne želim preveč pigmentiranih.


V kolekciji so še trije lipglossi, umetni nohti in trak za lase.

1 comment:

With love, Ana. said...

Super pridobitve. Upam, da tudi jaz ujamem kaj :)